Om os

Mie Lund

Min rejse i yogaens verden startede for 10 år siden. Her mødte jeg en dygtig yogainstruktør i et fitnesscenter. Hun var stærk, rolig og inspirerende – og jeg blev nysgerrig efter hvad yoga kunne gøre for krop og sind.

Det stod mig hurtigt klart, at yoga havde en særlig indvirkning på min hverdag, som jeg ikke kunne undvære.

Yogaen virker indefra og ud på mig. Med fokus på vejrtrækningen, nærværet i stillingerne og den fuldstændige afspænding som afslutning.

Når jeg underviser lægger jeg vægt på at være nærværende og det ligger mig meget på sinde, at alle føler sig godt tilpas, udfordret og rummet der hvor de er i deres praksis.

Udover at være yogalærer arbejder jeg med undervisning af børn og unge, samt driver en lille sæsonvirksomhed hvor jeg er gusmester i min egen sauna.

Lily Collé

Yoga har været en fast del af mit liv i mere end 10 år. Jeg opdagede yoga lidt ved en tilfældighed under et praktikophold i en sydamerikansk Hare Krishna community. På daværende tidspunkt, havde jeg ikke meget feeling med hverken min krop eller mit sind. Den daglige yogaklasse, som var en fast del af dagsrytmen i den lille community, føltes som at finde hjemme og udviklede sig hurtigt til en dyb interesse i alle aspekter af yogaen. Det fascinerende ved yogaen er at det er en rejse, der aldrig stopper, fordi der er et helt univers, som venter på at blive udforsket og åbenbarer sig hen ad vejen. I dag er yogaen dyb forankret i min dagligdag til dels med den fysiske praksis, men også i den grad i forandringer udenfor måtten.

Jeg har undervist yoga siden 2015. Siden min første uddannelse i Vinyasa Yoga i 2014, har jeg uddannet mig løbende, for at opnå en dybere forståelse af de aspekter af yogaen, der optager mig allermest.

Jeg er lidt af en bevægelsesjunkie, hvilket giver sig til udtryk i mine klasser, hvor jeg ofte underviser dynamisk Vinyasa med fokus på styrke og udholdenhed og selvfølgelig sikker alignment. Uanset hvilken type klasser jeg underviser, – fra intens og dynamisk VinyasaFlow til dens modsætning den groundende, stille RestorativYin – , lægger jeg vægt på at du møder digselv der hvor du er og guider dig ind i kroppen for at mærke efter og lytte.

Min undervisning inviterer dig fra dine tanker, ned i kroppen og i sanserne, således du får mulighed for at skabe en bevidsthed og forbindelse mellem din krop og dit sind.