Handelsbetingelser

HANDELS-, ABONNEMENTS- og LEVERINGSBETINGELSER 
Produkter, kurser, ydelser, konsultationer og tjenester udbydes af Yogastudiet Bornholm I/S, Sankt Mortensgade 18, st. tv. 3700 Rønne, CVR-nr. 40894012 
 

KONTAKT 
Kontakt e-mail: kontakt@yogastudietbornholm.dk 

1. PRISER & GEBYRER 
Der er ingen betalingsgebyrer på køb lavet gennem Yogo. Alle priser er angivet i danske kroner inklusive moms, medmindre andet er angivet. 

1.1 KORTTYPER 
Vores bookingsystem tager imod følgende kort: VISA og MasterCard. 

1.2 ÆNDRING AF BETALINGSOPLYSNINGER 
Du kan ændre dine betalingsoplysninger, ved at følge linket i faktura eller betalingspåmindelse, hvor der står “KLIK HER FOR AT ÆNDRE BETALINGSOPLYSNINGER”. Det er dit eget ansvar at ændre betalingsoplysninger, hvis du fx får nyt betalingskort. 

1.3 MANGLENDE BETALING 
Er betalingen af købte medlemskaber, workshops eller events mangelfuld eller udebleven forbeholdes retten til at videregive inddrivelsen af den manglende betaling til et inkassofirma. Herefter vil inddrivelsen ske efter gældende lov. 

2. MEDLEMSBETINGELSER 
Yogastudiet Bornholm kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 30 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive sat op i Yogastudiet Bornholm og på Yogastudiet Bornholms Facebook profil. 

2.1 SÆRLIGT FOR YOGASTUDIET BORNHOLM 
Et månedsmedlemskab er personligt, og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Yogastudiet Bornholm forlange at se legitimation. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til Yogastudiet Bornholm.  

Som månedsmedlem hos Yogastudiet Bornholm får du ubegrænset yoga hele måneden. Løbende medlemskab fortsætter indtil det opsiges af én af parterne. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte medlemskaber. 

2.2 PRISÆNDRINGER 
Yogastudiet Bornholm forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet ved opslag i studiet og via e-mail (til de medlemmer, der har oplyst e-mail) senest 31 dage før prisændringerne træder i kraft. 

2.3 TILMELDING/AFMELDING/FREMMØDE 
Du kan til- og afmelde klasser via online-booking. Det er desværre ikke muligt telefonisk eller pr. mail. 

Hvis du er forhindret i at møde til en klasse, skal du afmelde dig senest 2 timer før klassen starter.  

Ved morgenyoga skal afmelding ske senest 12 timer før start. 

Fremmøde til en yogaklasse skal meldes før opstart, hvor du selv er ansvarlig for at sige dit navn til underviseren, så denne kan fremmøde dig i vores system.  

Hvis du ikke møder op til en klasse, du har booket, vil du blive pålagt et gebyr på 50 kr. Beløbet bliver automatisk trukket på dit tilmeldte betalingskort hver måned.  

Yogastudiet Bornholm kan i tilfælde af sygdom, aflyse en klasse op til 1 time før start, dette meddeles via mail og/eller sms. Den aflyste klasse refunderes ikke. 

2.4 VÆRDIGENSTANDE 
Værdigenstande, tasker og overtøj må ikke medbringes i yogasalen og skal opbevares på eget ansvar i vores garderobe. Yogastudiet Bornholm kan ikke garantere for tab pga. tyveri eller tingskade, så vi anbefaler at værdigenstande efterlades derhjemme.  

2.5 ANSVAR 
Al udførelse af yoga hos Yogastudiet Bornholm sker på eget ansvar. Yogastudiet Bornholm kan ikke drages til ansvar for eventuelle bivirkninger efter deltagelse på yogaklasser, workshops eller events. Dette gælder også for evt. skader sket ved deltagelse på vores yogaklasser. Kontakt altid din læge inden du starter på et nyt træningsforløb som yoga eller anden fysisk krævende træning. Der er mennesker, der er kommet til skade under udførelse af yogastillinger og derfor gør vi opmærksom på, at al yoga leveret via Yogastudiet Bornholm er på eget ansvar.  

2.6 UDBUD AF KLASSER 
Yogastudiet Bornholm har ret til løbende at ændre udbuddet af ugentlige klasser på skemaet. Antallet af hold afhænger af antallet af elever i Yogastudiet Bornholm. 

3. WORKSHOPS & EVENTS 
Workshops er ikke med i prisen på medlemskaber, og skal tilkøbes separat. 
Tilmelder du dig workshop eller event, kan du senest afmelde dig 2 dage inden afholdelse. Framelder du dig senere end 2 dage betales det fulde beløb. Du er dog velkommen til at overdrage pladsen til en anden.  

Aflyser Yogastudiet Bornholm workshop eller event refunderes det fulde beløb til de tilmeldte deltagere. 

3.1 FORTRYDELSESRET 
Ved køb over internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Hvis du imidlertid vælger en startdato, som ligger inden for 14 dage frafalder fortrydelsesretten ved startdatoen.  

3.2 KVITTERING 
Kvittering for købet sendes til den indtastede e-mail. Du er selv ansvarlig for at de indtastede oplysninger er korrekte. 

3.3 OPDATERING AF KORTDATA 
Kortdata kan opdateres ved at logge ind på onlinebookingen og redigere profiloplysninger. Du er til enhver tid selv ansvarlig for at kortdata er korrekte. Overholdes dette ikke kan Yogastudiet Bornholm uden varsel inaktivere medlemskabet. Dette betyder ikke at det opsiges. Ved inaktivering fortsættes medlemskabet, dog uden mulighed for booking før kortdata er indtastet. 

4. SÆRLIGT FOR ABONNEMENTER 
For abonnementer gælder at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode på det kortnummer, der er angivet ved købet. 

Kvittering tilsendes per e-mail umiddelbart efter hvert træk. 

4.1 OPSIGELSE AF ABONNEMENT 
Du kan når som helst selv opsige dit abonnement på din profil i vores bookingsystem Yogo. 
Opsigelsen på dit abonnement hos Yogastudiet Bornholm er løbende måned + 30 dage og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. 

4.2 RETURRET 
Du har altid 14 dages returret på et køb hos os. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på kontakt@yogastudietbornholm.dk og du vil få pengene retur. Pengene refunderes automatisk til den konto, du har betalt fra. 

4.3 PERSONDATA-, PRIVATLIVS- & COOKIEPOLITIK 
Når du er kunde hos os og besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det indhold, der vises på vores hjemmeside. 

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, tilmelder dig et forløb eller et event.  

4.3.1 OPLYSNINGER I FORBINDELSE MED AT DU TILMELDER DIG VORES E-POST MED NYHEDSBREV 
Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder fra Yogastudiet Bornholm, behandler vi dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. 

4.3.2 BRUG AF PERONOPLYSNINGER, FORMÅL OG BEHANDLINGSGRUNDLAG 
Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det. 

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside, og får mest ud af dit forløb som kunde hos os. Når du opretter dig som bruger, giver du samtidig samtykke til vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik. 

Dine personoplysninger, indsamlet i forbindelse med et køb af medlemskab/yogaklasse/workshop/event, bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere og databehandlere, med det formål at de skal kunne levere den ønskede tjenesteydelse for dig. 
Når du registrerer dig som kunde, indsamler vi de oplysninger du selv afgiver fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og evt. helbredsoplysninger. 

Formålet er, at vi kan levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. 

Dine oplysninger opbevares så længe du er kunde hos os. 

Per definition er du livslang kunde hos os, idet du som kunde er berettiget livslang adgang til de dokumenter, du har bestilt gennem Yogastudiet Bornholm. 

Du kan til enhver tid blive slettet som kunde hos os, men så skal du være opmærksom på at du i så fald ikke længere har adgang til materialer hos os. 

Hvis du har givet samtykke til e-post, bruger vi dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder fra Yogastudiet Bornholm.