Om os

Mie Lund

Min rejse i yogaens verden starte for mere end 10 år siden. Her mødte jeg en dygtig yoga instruktør. Hun var stærk, rolig og inspirerende – hvilket gjorde mig nysgerrig efter hvad yoga kan. Det stod mig hurtigt klart, at yoga havde en særlig indvirkning på min hverdag, som jeg ikke kunne undvære.

Yogaen virker indefra og ud hos mig. Med fokus på vejrtrækningen, nærværet i stillingerne og den fuldstændige afspænding.

Når jeg underviser lægger jeg vægt på at alle føler sig rummet, velkomne og tilpas udfordret i deres praksis.

Ud over at være yoga underviser, arbejder jeg med børn og unge, samt som gusmester i min egen virksomhed.

Lily Collé

Yoga har været en fast del af mit liv i mere end 15 år. Det fascinerende ved yogaen er, at det er en rejse, der aldrig stopper. Der er et helt univers, som venter på at blive udforsket og åbenbarer sig hen ad vejen. I dag er yogaen dyb forankret i min dagligdag, til dels med den fysiske praksis, men også i den grad i forandringer udenfor måtten.

Jeg har undervist yoga siden 2015. Siden min første uddannelse i Vinyasa Yoga i 2014, har jeg uddannet mig løbende, for at opnå en dybere forståelse af de aspekter af yogaen, der optager mig allermest.

Jeg er lidt af en bevægelsesjunkie, hvilket giver sig til udtryk i mine klasser, hvor jeg ofte underviser dynamisk Vinyasa med fokus på styrke og udholdenhed og selvfølgelig sikker alignment. Uanset hvilken type klasser jeg underviser, – fra intens og dynamisk VinyasaFlow til dens modsætning den groundende, stille RestorativYin – , lægger jeg vægt på at du møder digselv der hvor du er og guider dig ind i kroppen for at mærke efter og lytte.

Min undervisning inviterer dig fra dine tanker, ned i kroppen og i sanserne, således du får mulighed for at skabe en bevidsthed og forbindelse mellem din krop og dit sind.

Dorte Lisbjerg

Yoga holder !

Det gør der ihverfald for mig. Lige meget hvordan min krop og hoved har det, kan jeg finde en yogaform der netop passer til mig, der hvor jeg er. Og det er noget som jeg virkelig påskønner ved yogaen.

Jeg har mange års undervisningserfaring, jeg elsker at undervise, særligt i Vinyasa Flow og Blid Hatha.Stilhed? Styrke? Stræk? Stemning? Åndedrætspraksis? Fysisk praksis? Meditation?….Hvad er det der skal til for at du grounder og finder nærvær med det som er? Dette undersøger vi sammen i mine klasser. Ofte bruger jeg musik i mine timer og og jeg afsætter altid 15 minutter til afspænding i hver klasse.