Celebrate spring: 108 solhilsner

Vær med til at hylde foråret, livet, solen og dens livsgivende energi til denne forårsjævndøgn med 108 solhilsner!

I yogaverdenen er tallet 108 noget ganske særligt og det er en yogisk tradition at lave 108 solhilsener i forbindelse med jævndøgn for at fejre livet og hylde solens energi.

Surya Namaskar aka. Solhilsner varmer kroppen og aktiver din Prana, den universelle livsenergi. Du åbner og skaber balance i kroppens energikanaler ved at skabe bevægelse i hele din krop og alle led og ved at forbinde bevægelse til åndedræt.

Samtidigt får du mulighed for at overgive dig til processen, anerkende hvad der opstår emotionelt, give slip og tømme sindet fra tanker i et meditativt flow.

Du behøver hverken være super-yogi eller i virkelig god form for at være med til dette event du skal dog have lyst til både at udfordre sind og krop.

Workshoppen starter med en let opvarmning og Surya Namaskar teknik, derefter synkroniserer vi åndedrættet og laver sammen de 108 solhilsner (med pauser indimellem). Til sidst sætter vi tempoet ned og ender i en dejlig lang og velfortjent savasana.

Pris: 200kr
10% rabat for dig, der har YogaUnlimited 1month eller 3 month.

Tilmelding:
Ved at sende en sms til 42632345 og overføre beløbet per mobilepay. Når beløbet er modtaget, får du en besked, der bekræfter at pladsen er din.

Date

Mar 20 2020
Expired!

Time

5:00 pm - 7:00 pm

Location

YogaStudietBornholm
Skt Mortensgade 18 st.tv

Leave a Reply