Handelsbetingelser

Ansvar

Alt træning sker på eget ansvar. Dette gælder, uanset om træningen foregår i YogaSudiet Bornholms lokaler eller i forbindelse med et arrangement uden for studiet. Man er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse på yogaholdene/workshops hos YogaStudiet Bornholm. YogaStudiet Bornholm tager ikke ansvar for personskader på en elev som følge af ulykker eller andre besøgendes handlinger eller mangelfulde handlinger. YogaStudiet Bornholm følger dansk erstatningsret på dette område.

Helbredstilstand

Selvom yogapraksis egner sig til alle aldre og de fleste sundhedstilstande, er det vigtigt at du fortæller om din helbredstilstand, så der kan blive taget hensyn til dig i undervisningen. Når du har menstruation, skal stillinger der giver pres på underlivet og omvendte stillinger (f.eks. skulderstand) undgås. Spørg endelig, hvis du er i tvivl.

Lyt til dig selv og din krop og hav tillid til din egen fornemmelse. Accepter dit niveau. Du er eksperten i din krop. Det er dit ansvar. Stop, hvis noget ikke føles rigtigt. Det er vigtigt du føler dig godt tilpas.